Lyxa till tillvaron med ett golfpaket!

Lyxa till tillvaron med ett golfpaket!

HOTELL & GOLFPAKET

I direkt anslutning till vårt klubbhus ligger Hotel Mas Gallau. Hotellet har 40 rum. Rummen är ljusa, rymliga, ljudisolerade och utrustade med alla moderna bekvämligheter, såsom luftkonditionering, platt-TV, minibar och gratis Wi-Fi. Samtliga rum har balkong med utsikt över golfbanan, den mysiga trädgården och swimmingpoolen.

På hotellet finns också en välkänd restaurang, med en inredning och stil som är typisk för en katalansk bondgård från tidigt 1900-tal. I restaurangen serveras traditionell medelhavsmat av hög kvalitet med internationella inslag, allt tillagat på färska och lokalt producerade råvaror. Restaurangen har också en gedigen vinlista med lokalt producerade viner. På hotellet serverar också en god frukost som ingår i samtliga av våra ”Stay & Play” paket.

Bra läge nära Gaudí Golf – och staden Reus
Läget är idealiskt att ha som en bas för din kommande golfresa. Förutom spel och träning på vår egen golfbana, så har du närheten till ytterligare 4 golfbanor inom 15 minuters bilväg.

Närmast hittar du Gaudí Golf Club, endast 10 minuter bort. På Gaudí Golf Club finns en 18-hålsbana med par 71, driving range, övningsområden och ett klubbhus med restaurang. Banan är omväxlande och inte så kuperad, vilket gör att du inte behöver golfbil när du spelar. Hålen är omväxlande med flera vattenhinder, välplacerade bunkrar och stundtals smala fairways. Greenerna är bra och flaggplaceringarna är oftast utmanande.

Efter rundan bör du avnjuta ett eller två glas vermouth, en skål oliver och en påse chips med tillhörande salsa. Det är en specialitet i staden Reus, som endast ligger 5 minuter bort från golfbanan, och som är vermouthens hemstad. I Reus hittar du ett flertal olika producenter, såsom Miro, Iris och Yzaguirre för att nämna några.

Infinitum Golf erbjuder 3 olika banor
15 minuters bilväg från GolfStar Cambrils ligger Infinitum Golf (tidigare Lumine Golf) med sina tre golfbanor. Här hittar du Hills (18-hål), Lakes (18-hål) och Ruins (9-hål) Course. För dig som varit här tidigare vet att det finns två olika klubbhus. Ett på Hills och ett på Lakes. I bägge finns välsorterade golfshopar, omklädningsrum och restauranger. I anslutning till klubbhusen finns också driving range och övningsområden.

Infinitum är också spelplatsen varje höst för sista steget på European Tour Qualifying School. Det handlar om en av de mest dramatiska och nervkittlande golftävlingarna i världen, där morgondagens stjärnor tävlar mot etablerade proffs i hopp om att vinna full status på DP World Tour till den kommande säsongen.

Lakes Course är ritad av Greg Norman och mäter cirka 7 000 meter från Championship-tee, har vatten som kommer i spel på 13 hål. Däribland avslutningshålet, ett par-5 på 480 meter, vilket gör detta hål till en spännande avslutning för varje golfrunda som spelas här.

Den andra 18-hålsbanan, Hills Course, spelas i ett böljande landskap med trädridåer längs hålen. Där det 18:e hålet kan nås direkt från tee med en perfekt drive. Men då måste du se till att undvika det stora vattenhindret och ett flertal bunkar framför green.

Dessutom finns den förtjusande 9-hålsbanan, Ruins Course, som spelas bland romerska ruiner och som påminner dig om den historia som finns i regionen.

Spelar du Hills Course, se då till att summera dagens score ute på terrassen med en nybakad pizza samt något kallt att dricka. Samtidigt kan du njuta av den fantastiska utsikten över det 18:e hålet och nöjesparkerna PortAventura och Ferrari Land.

Sol och bad – och mat och dryck
Känner du för något annat att göra än bara spela golf, så är det bara 2 km till de underbara stränderna i Cambrils från hotellet. Cambrils ligger vid kusten och har en lång historia av att vara en fiskestad. Än i dag är handeln med fisk avgörande för området. Cambrils är den perfekta platsen för dig som vill njuta av solsken efter din golfrunda på någon av utomhusbarerna och restauranger längs den pittoreska strandpromenaden. Dess närhet till havet gör också att mängder av fisk och skaldjur finns på menyerna på stadens restauranger.

Vill du ha några restaurangtips, så kan vi varmt rekommendera besök på bland annat Llop del Mar, Restaurant Germans Miquel’s, Restaurant La Confraria eller Restaurant Club Nàutic. Efter middagen, kan du avsluta kvällen med ett besök på vinoteket Beure’t, där du hittar ett stort utbud av lokala viner innan du åker tillbaka till hotellet.

Är du vinintresserad, så ska du besöka vindistrikten, Montsant eller Priorat, som ligger 35 km bort. Passa på att göra besök vinhuset Bell Cros som ägs av det svenska paret Ann och Peter Skoglund och som ligger i staden Falset. Bell Cros ambition är att vara en av de fem bästa vinproducenterna i DO Montsant och de arrangerar olika typer av vinprovningar och är väl värt ett besök.

Boka ditt ”Stay & play” paket redan idag!
Du bor på härliga Hotel Mas Gallau i direkt anslutning till GolfStar Cambrils. Här spelar och tränar du hur mycket du vill under din vistelse. I våra ”Stay & Play” paket ingår även spel på Gaudí Golf Club (18 hål) och Infinitum Golf (Hills 18-hål, Lakes 18-hål och Ruins 9-hål), vilket gör att du får olika typer av golfupplevelser och stor variation av golfbanor under din vistelse hos oss.

Våra golfpaket
3 nätter och 2 greenfees (1 Gaudi GC + 1 Infinitum). Pris från 314€/person.
4 nätter och 3 greenfees (1 Gaudi GC + 2 Infinitum): Pris från 476€/person.
5 nätter och 4 greenfees (2 Gaudi GC + 2 Infinitum): Pris från 569€/person.
7 nätter och 5 greenfees (3 Gaudi GC + 2 Infinitum): Pris från 721€/person.

Boka ditt paket här.